Prepkursen

Teknologföreningens prepkurs 2022

Söker du till en teknisk utbildning? Känner du stress inför våren? Behöver du rutin i ditt läsande?

Teknologföreningens (TF) prepkurs 2022 hjälper dig att komma in till det program som intresserar dig mest! Vi ordnar i likhet med tidigare år en prepkurs i både matematik, fysik, kemi och problemlösning, som övar upp dig inför inträdesförhöret till de tekniska universiteten.

Under den fyra veckor långa kursen behandlas alla de relevanta gymnasiekurserna, du får möjligheten att räkna uppgifter och få hjälp av kursens lärare. Dessutom ordnas det även ett simulerat inträdesprov mot slutet av kursen.

Prepkursen ordnas den 2-27.5.2021, anmälningen öppnar måndagen den 31.1.2021 kl. 12. Anmälningsformuläret dyker upp på denna sida.

Prepkursen kostar 350€. Priset täcker endast kursens kostnader och kursen är således inte vinstbringande.

Obs!

För tillfället planeras att kursen ordnas i Teknologföreningens utrymmen i Otnäs, men förändringar kan ske enligt rådande restriktionerna i maj.

Har du frågor?

Skicka modigt till prepkurskoordinatorn Arttu Kierros på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0453175793